Avalikkuse ees madalat profiili hoidev suurärimees TOOMAS TOOL (44) ja endine ilmatüdruk ning modell Mari Tool (30), neiupõlvenimega Uusõue, naudivad tõelist pereidülli — Mari sünnitas reede hommikul kaksikutest tütred!

 

Abikaasadel on tütretirtsudele juba nimedki olemas. Esimesena ilmavalgust näinud maimuke, kes kaalus 3,6 kilogrammi ja oli 51 sentimeetrit pikk, saab nimeks Jacqueline. Teisena ilmale tulnud lapsuke hakkab kandma nime Josephine, tema kaalus 3,035 kilogrammi ning oli 50 sentimeetrit pikk.
Kroonika allikate sõnul tundvat ta end superhästi, sest sünnitus kulges kiirelt ja kergelt. Mari ise rõõmusõnumit pikemalt kommenteerima ei kipu.
Toomase ja Mari esiklaps, tütar Elizabeth saab augustis juba 2-aastaseks. Paar elab kaunis Monacos, ning nii nagu ka Jacqueline ja Josephine, sündis ka Elizabeth Soomes.
Tool ise on omade äride juures jäänud siiani äärmiselt salapäraseks ja kättesaamatuks. Meediamagnaat Hans H. Luik on kolme aasta eest ühes juhtkirjas nimetanud teda rikkaimaks Eesti ärimeheks. Tooli rikkus sai väidetavalt alguse metalliärist ja Mehukatti-nimelise mahlajoogi maaletoomisest ning suurenes hüppeliselt erastamise käigus. Toolile kuulus mõne aasta eest tapeeditehas Lasnamäel, piimakombinaat Lätis, ning siiani väidetavalt lausa kvartalite kaupa kinnisvara Tallinna vanalinnas.