McHappy Day on mõnus üritus kogu perele, kus lisaks Mari-Leenule on kohal ka Levadia jalgpallurid, esineb tantsutrupp X- generation Group, tehakse näomaalinguid ja korraldatakse mänge ning joonistusvõistlusi.

„Lastele suunatud heategevus on minu jaoks alati oluline teema. Mul on hea meel, et saan aidata lapsi, kes on jäänud ilma vanemate hoolest. Loodan, et ka teised näevad sellises toredas ürituses suurepärast võimalust koos perega lõbusalt aega veeta ja nii aidata neid, kes seda väga vajavad,“ kommenteeris lauljatar Mari-Leen Kaselaan.

Heategevuskampaania päeval toimuvad sarnased üritused ka kõigis ülejäänud restoranides McDonald’s üle Eesti. Ülemiste keskuse restoranis McDonald´s astub esinejana üles STASSI Tantsustuudio. Pärnu restoranis esineb külastajatele Pärnu Muusikakooli lastekoor ning toimuvad põnevad tegevused koostöös Pärnu Loodus-ja Tehnikamajaga. Tartu restoranis tutvustab professionaalne reporter kõigile külastajatele, kuidas tehakse uudiseid.

McHappy Day päeval annetavad kõik McDonald’s restoranid Eestis iga müüdud friikartuli portsjoni pealt kogu summa Haiba Lastekodule. Novembri algusest kuni 20. novembrini toimub kõigis McDonald´s restoranides (üle Eesti) ka kampaania „Annetav süda“. Kampaania raames saavad McDonald’s restoranide külastajad osta 12-krooniseid südamekujulisi kaarte, millega toetatakse samuti Haiba lastekodu.

Üritus, millega kogutakse raha Kernu vallas asuvale Haiba Lastekodule, toimub Viru restoranis McDonald’s alates kella 10.00.