Täna tähistab Mari-Leen lisaks kaalukaotusele ka aastapäeva täitumist sellest, kui seadis sammud haiglasse maovähendusoperatsioonile. "Kahe ja poole kuuga enne operatsiooni olin suutnud omal käel kaalu alandada umbes seitsme kilo võrra. Või asendasin salatilehega, keeduvorsti ja kaelakarbonaadi lahja kanasingiga, täisteraleiva kuivikuga, suvalise pakimahla asemel ostsin naturaalselt pressitud mahlu ja nii need kilod ajapikku kadusid," meenutab ta oma kaalukaotuse esimesi arglikke samme.

Mari-Leen tõdeb ka, et raha kadus siis märgatavalt rohkem kui suvalisi pakimahlu ja keeduvorsti süües, aga ta teadis, et tulevikus pärast operatsiooni saab hakata säästma toidu pealt, mis lihtsalt enam kõhtu ei mahu. "Eelmisel suvel, enne operatsiooni ja omaalgatuslikku dieeti oli minu hiigelaeg, kui kaal näitas numbrit 111!" meenutab ta, aga lisab juurde, et ei näinud ennast käte ja jalgadega lumepallina, kelle vööümbermõõdu ja pikkuse vahe oli vaid paarkümmend sentimeetrit. "Peaaegu pall!" naerab ta.

Tipp ja Täpp Tais on Õhtulehe rubriik, kuhu Mari-Leen ja Meelis oma reisikirjeldusi kribavad.