4.-5. märtsini 2011 toimub Viru Keskuses kevadine FIBITi moefestival, mida juhib seekord lauljatar Ithaka Maria. Ühtlasi mängib kahel täispikal moepäeval Viru Keskuses muusikat DJ Heidi Purga.

FIBITi seekordne päevajuht Ithaka Maria, kes on tuntud muljetavaldava isikupärase moemeele poolest, usub, et ka moefestival FIBIT kannab üleskutset loominguliseks mõtlemiseks. "Mood tuleb ise sinu juurde, kui hoiad oma meeled avatud, oled osavõtlik ning seiklusjanuline," ütles Ithaka Maria. "Iga ajastu rõivakataloogidest leiab ju kandja endale midagi sobivat, kui lähtub oma isikupärast," sõnas ta.

Ithakat ei veena nõuanded stiilis "kuule, mürkroheline on praegu jube trendikas, kanna seda" ning usub, et ka FIBIT on niisugusest dikteerivast hoiakust üle, põhjendades sellega oma soovi seekordsetel moepäevadel kaasa lüüa.

Alati stiilse lauljatari meelest võiks FIBITi suurim teene olla propageerida inimeste isiklikke kompromissituid valikuid, mängulisust ja vabadust. „ See tähendab pakkuda inspiratsiooni, avastamisrõõmu ning võibolla ka vaimukaid ideid komponeerimisel,“ kutsus Ithaka Maria inimesi üles loomingulisusele oma kevadsuvise garderoobi valikutes.

Täpsemat infot FIBITi kohta leiad SIIT.

FIBIT on Viru Keskuse moeürituste sari, mis tutvustab igal kevadel ja sügisel algava hooaja moetrende. Tänavu kevadel toimub 14. FIBITi moefestival. FIBITi päevased moeetendused on tasuta ning oodatud on kõik huvilised, 4. märtsi õhtul toimuv Kuldnõela gala on personaalsete kutsetega kinnine üritus.