«Süütus antakse ära suure armastuse või suure raha eest,» ütleb lauljatar MARIA KIRSI (27). Kas sündinud on Eesti Britney Spears, kes müüb end väidetava süütuse abil?

#p2#Maria Kirsi ilmus kohalike lauljate ridadesse aasta eest. Tema debüüt-duubelplaati mängivad raadiojaamad tänaseni. Enne lauljaks saamist jõudis Maria taskusse pista nii inglise kui ka vene filoloogi diplomi Tartu Ülikoolist. Erinevalt paljudest teistest Eesti lauljatest ei ürita Maria ennast müüa seksijuttude abil. Tema väidab hoopis, et ta on süütu.

Mida sa meeste juures enim hindad?
Hindan mehi, kes räägivad vähe ja teevad palju. Mees peab olema tark ja tugev. Ja tugevus pole vaid musklites. Mees peab olema mees. Peen huumorimeel annaks plusspunkte juurde.

Mis teeb sümpaatseks täiesti võõra mehe?
Vahel võib juhtuda, et «absoluutselt mitte sinu tüüpi» mees võib sind üheks hetkeks nii ära võluda, et mõtled, et kui sul tegelikult armumist väga vaja läheks, siis võikski temasse veidi armuda. Sarm on see, mis loeb.
Kui esmapilgust rääkida, siis reeglina köidavad mind suured enesekindlad kiilaspead, Kaur Kenderi tüüpi mehed. Suured karu-tüüpi mehed meeldivad.
Aga see suurus on ka suhteline asi. Kui ma esimest korda  uuesti nägin meest, kelle vastu mu armastus oli otsa saanud, tundus ta mulle kuidagi väiksena, inimene oli kokku tõmbunud. Armastusel on suured silmad.

Millisele mehele vaatad tänaval järele?
Meestele järele ei vaatagi — mida seal vaadata? Mehe ilu, kordan, on tema sees. Pigem vaatan naisi. Naised on looduse poolt huvitavamateks loodud. Näiteks peatub mu pilk tihti loomulikest punapeadest naistel. Nendes on midagi eripärast!

Kas mees peab olema rikas?
Rikkus, kuigi mitte alati, on tihtipeale ikka arukuse, andekuse ja töökuse tulemus. Nii et see on teretulnud. Aga rikkaks ei saa ju üleöö, nii et pigem peab mees olema perspektiivikas — andekas ja töökas. Küll siis tuleb ka jõukus. Kas või kahekümne aasta pärast. Mis vahet seal on, peaasi, et ta töötaks kogu aeg. Mind võluvad töönarkomaanid. Mees ei pea olema rikas, kuigi võiks küll — palun väga!

Kõige hullem koht, kus oled hommikul ärganud?
Ma mõtlen kõigepealt peaga ja hulle kohti magamiseks ei vali.

Kas mehe seksikus sõltub vanusest?
Seksikad mehed on küpsed, vanemad mehed, üle 40 kindlasti. Kuigi viimasel ajal on ka nooremad tugevama soo esindajad mind seksikusega üllatanud. Aga mulle tundub, et paljud inimesed omandavad seksikust aastatega. Vanemad mehed on minu jaoks reeglina seksikamad. Kuid alati on erandeid.

Kes on sinu arvates Eesti seksikaimad mehed?
Kaur Kender — ilus, enesekindel, huvitav. Mart Sander — tohutult võluv...
Enn Eesmaa, Juhan Paadam — ilusad mehed. Kooliajal oli Tiit Vähi minu jaoks ilusa mehe musternäide. Ka Jüri Mõis on huvitav. Maailma seksikaimad mehed elavad Eestis!

Kas sa abielumehi vaatad?
Minu mõtlemine paneb abielumeestele alati kriipsu peale. Aga vaat, süda ju ei küsi. Aga kuna mõtlemine on südamest üle, siis tuleb südamel kuidagi üksinda oma probleemiga hakkama saada. Näiteks suunata armumine  loomingusse.
Mina võõraste meeste pärast võitlema ei hakka, näppugi ei liiguta. Parem võitlen seal, kus tunnen ennast palju kindlamini — töös. Võidelgu mehed meie, naiste, pärast! Äkki leidub ükskord nende seas ka see ainus ja õige. Mul on ideaalne maitse meeste peale, järelikult need mehed on ka ideaalse maitsega.
Imestasite minu ea üle? See ongi minu nooruse saladus!

Kas oled kellegi armuke olnud?
Mind tavaliselt huvitavad tulevikku suunatud projektid. Aga ühte asja ütlen — mehed on ikka patused olendid. Ja valetada nad küll oskavad, isegi need, kes näevad süütud tallekesed välja. See on haruldane mees, kes loobub seiklustest. Meestel on seiklusi vaja ja ma isegi saan neist aru. Seigelge, aga mitte minu arvel,
palun!
Kui olen armuke olnud, siis ainult platooniliselt.

On sul fetišeid?
Kaks asja, mis on mind lapsest saati erutanud, on mikrofon ja uisud. Siiamaani. Nüüd veel helistuudio ruumid ja tehnika — selle stuudio, kus mu plaat on põhiliselt tehtud.

Mille peale mehed alati õnge lähevad?
Nende vastu huvi tundmine algstaadiumis ja huvi kaotamine järgmises staadiumis. Algstaadium on õnge viskamine ja siis ta õnge otsa siplema jätmine. Aga kui tahate mehest lahti saada, lämmatage ta oma armastusega — see pole talle eluohtlik, aga tulemus on kiire.

Milliseid abivahendeid kasutad sekselu kirgastamiseks?
Mul pole, mida kirgastada.

Kas 27 ja süütu?
Ma olen hinges 17. Olen kuskilt kümme aastat letargiliselt maha maganud. Mul on selline reegel: kõike, mida mul elus kunagi vaja võib minna, kannan ma endaga — passi, plaate ja nii edasi...

Sa pole oma süütust kaotanud?
#p3v#Miks ma pean midagi kaotama? Ma ei tee asju lihtsalt niisama. Selliseid asju võiks ära anda kas suure armastuse või suure raha eest, ja abi-elumehed on automaatselt sellest mängust väljas!
 
Kas sinu kreedo on, et süütult mehele?
Asi pole abiellumises, ühiskonna reeglid mind ei huvita. Ära tapa, ära varasta — ainult need on tõsised reeglid. Asi on hoopis meeste kvaliteedis. Mees ei pea kindlasti üksainuke olema. Olgem ausad, elus võib kõike juhtuda. Kui leidub kümme sellist, kes on väärt — olgu kas või kümme, peaasi, et tunded oleksid õiged ja ennast tahaks anda. Aga ärge seda kümne juttu ka liiga tõsiselt võtke, leiduks kas või  üks…

Missugune võiks olla sinu süütuse hind?
Äkki paneks selle hoopis oksjonile… Mis te arvate, kas niisuguste asjade järele oleks üldse nõudlust?