“Käisime õhtuti hotellist üle tee ühes karaoke-pubis istumas ja pubiomanik ning kelnerid uurisid, millega tegelen. Kui nad said teada, et olen näitleja ja laulja, küsisid nime ja isegi autogrammi. Üliarmas oli järgmisel päeval kodupubisse minnes oma lugu “Veel on aega” tervituseks kuulda.”
Lisaks sai Marilyn Türgist paar uut kogemust. “Käisime naistega raftingul, mis oli väga äge, kuigi ootasin tegelikult järsemat jõge. Hüppasin ka kivinukilt paari meetri kõrguselt vette, see oli päris ekstreemne.” 

Lisaks laulis Marilyn Türgis esimest korda elus karaoket. “Mulle ei meeldi tavaliselt karaoke-baarid, sest seal on palju purjus inimesi, kes ei oska laulda, aga siinne oli tõeliselt õdus.”

Cosmopolitani Girls Only naistereis toimus teist korda. Eelmisel aastal käidi Bulgaarias Sunny Beachil, sel aastal Novatoursiga Türgi kuurortlinnas Kemeris. Reisil osales 21 naist, nende seas Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, moepromootor Mari Martin, TV 3 uudistereporter Anna-Maria Veidemann-Makko, PR-spetsialist Piret Pert jt.