Seriaalide «Kättemaksukontor» ja «Saare sosinad» ning sketšisaate «Heeringas Veenuse õlal» näitlejatari Marilyn Jurmani (27) ja tema kitarristist kallima Karl Kanteri (25) teed on väidetavalt lahku läinud! Marilyn on viimaseid aegu erinevatel üritustel ja ettevõtmistel silma torganud uhkes üksinduses või siis koos sõbranna ja sõpradega, kellest ükski ei meenuta paraku pikakasvulist Karli... Kuigi võiks eeldada, et tihti võtteil viibiv Marilyn veedab oma vabad hetked ikka kallima seltsis, pole see paari lähikondsete sõnul nii, sest noored on oma suhte minevikku jätnud.

Marilyn ja Karl jäid esmakordselt kaamerate ette kolme aasta eest – armunud veetsid koos mõnusasti aega Türgis, kus viimane viibis töö tõttu. Tez Toursi poolt korraldatud peol saatis Karl kitarril Maarja-Liis Ilusat, kes esines reiskorraldajatele. See suhe näis olevat Marilyni elumalelaual kiire vangerdus, sest veel mõni aeg enne seda oli teda seostatud toonase menuseriaali «Ühikarotid» näitleja Ivo Reinokiga.
Marilyn infot ei kinnita, aga ei lükka ka ümber – ta loobub kommentaarist. «Mulle ei meeldi sihukestest asjadest ja teistest inimestest üldse rääkida – igaüks räägib ikka enda eest,» sõnab Marilyn. Karl jääb paraku tabamatuks.
Kui kõlakas tõele vastab, kerkib küsimus, mis saab ansamblist Mantra Gora, kus Marilyn laulab koos Elerin Vellinguga ja kitarrist Eerik Kändleri kõrval mängib teist kidra just Karl.