Markkuse ema Marika Ossimova kirjutas eile Facebooki postituses, et paljud on soovitanud ühendust võtta "niinimetatud" selgeltnägijatega. "Ma kinnitan teile, et oleme võtnud ühendust ja palunud abi peaaegu kõigilt selgeltnägijatelt nii Eestist, Venemaalt," loetles Ossimova ette nimed nagu Aleksander Šeps, Viktoria Raidos, Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, Eesti selgeltnägijate tuleproovis osalenud ja võitjad ning "veel vast umbes 30 niinimetatud kaardimoori, pendeldaja jne."

Ossimovale on öeldud Markkuse saatuse kohta peaaegu kõike: alates tapmisest, õnnetusest, enesetapust, uppumisest. "Kõik see jutt on olnud nii pealiskaudne, mis ei anna meile mitte midagi," ütles ta. "Kui oleme palunud täpsustada, kuna tegemist on ikkagi proffidega, siis keegi järsku mitte midagi enam ei näe."

Oma sõnul oli Ossimova kunagi suur selgeltnägijatesse uskuja, "lausa fänn," täpsustas ta, kuid tunneb nüüd teisiti.

Selgeltnägija Kerro, kes antud loetelus ka välja toodi, väidab, et on suur vahe, kas antakse omapoolne kommentaar asjale või tegeletakse otsimisega kohapeal personaalselt. Tema viibis aga sel ajal Venemaal. "Viisin end kiirelt kurssi läbi õe ning jagasin oma hinnangu ja oma nägemuse Markkuse vanematega samuti läbi oma õe. Mina teiega isiklikult kohtunud pole, head vanemad," kirjutas Kerro.

"Probleemidega oleks tulnud tegeleda juba varasemas eas. Mitme tuhande kilomeetri kauguselt andsin oma arvamuse asjale mida tunnetan. Minust on see jäänud aastasse 2015," ütles lõpetuseks selgeltnägija ja lisas, et inimesed ei kao, inimesed lähevad.