Lapsed ei vaja aga Kerro sõnul kuni 7. eluaastani muud kaitset, sest nad on oma ema bioväljas. Kuigi ka Marilyni esiklapsel Kaius-Williamil on oma kaitsenukk olemas, millist on võimalik soetada ka Kerro müstikapoest Meccast.

Laps kodeerib nuku ise oma soovidega, mida ta temalt ootab ning seda nukku ei tohi osta kinkimiseks, kuna iga pere vanem peab ise olema nõus, et nukk on lapsel kodus. "Väikesed kuni 7 eluaastani suudavad meenutada ja mäletada oma eelmisi elusid, samuti pole harv kui tekib ootamatu, nähtamatu sõbrake," räägib Marilyn. "Need on kaitseinglid, kes Sinu väikese järgi valvavad, ise kutsuvad nad neid tihti sõpradeks, suutes ääretu täpsusega kirjeldada ning nimetada neid."

Eri perioodidel võivad nad vahetuda, oleneb, mis eluetapp juhendamist vajab. "Mõnel on ingleid elu jooksul kolm, mõnel ainult üks, kõik olenebki eluteest mis valitud," räägib Marilyn lapse kaitseinglitest.

Kerro ise nägi aga oma esiklapse kohta ilmustust, mis tagas talle keerulisel hetkel südamerahu. Milline hetk selle tingis, seda loe käesoleva nädala kaaneloost.