Lapseootel Itaalia modell, kes väidab, et lapse isa on Balotelli, kinnitab, et teda solvas Balotelli nõudmine teha isaduse kinnitamiseks DNA test. Raffaela keeldus testi tegemisest ning nüüd olevatki jalgpallur täiesti hulluks läinud, vahendab Itaalia tabloid Diva e Donna.

"Mario helistab mulle üle 30 korra päevas ja kui ma mingi momendini arvasin, et ta helistab, et uurida, kuidas ma end tunnen ja kuidas mul läheb, siis selle asemel ta karjus ja sõimas mind, püüdis mind viia täieliku vaimse murdumise äärele," kirjeldab modell.

"Kõik, mis ma temalt ootan, on austus ja lugupidamine, ma tahan, et mu rasedus mööduks rahulikus ja vaikses ootuses. Ma tahan, et Mario lõetaks mulle keset ööd helistamise, ma ei hakka iialgi temaga koos olema, kuna tal on palju armukesi ja ta elab tõelist kaksikelu!" siunab Raffaela oma endist peigmeest.

Arvestades, et kuulus jalgpallur on tõepoolest alati kiidelnud oma raju elustiili ja vabaduse, hinnaliste sportautode karistamatu puruks peksmise ja kaunite naistega, siis võib Raffaela jutt isegi tõele vastata. Tuletagem meelde, mida Balotelli iseendast arvab: "Ma olen ilus ning üliandekas geenius! Ma olen intelligentsem kui tavaliselt inimesed!"