Meie kõigi aegade parimaks lauljatariks hinnatud MARJU KUUT (71) aka Maryn E. Coote astub seekord Eestis poeg Ukut külastades üle tüki aja ka avalikkuse ette.

Aastaid Stockholmis erakuna elanud laulja esitleb sel nädalal koguni kaht oma uut kogumikplaati. Eile esitles ta Viimsis CD-kogumikku „Mäng“ sügaval nõuka-ajal salvestatud ja avaldamata jäänud lauludest. Reedel jagab Maryn autogramme Viru tänava plaadikaupluses Biit Me Records. Laupäeval toimub aga Telliskivi loomekvartalis avatud Sveta Baaris Maryni vastse vinüülkogumiku „Maskeraad“ esitlus. Tema kaua oodatud esimese Ameerika albumi, mille andis välja sealne nimekas firma PPU, on Maryn pühendanud poeg Ukule, kes on muusikuna olnud hulga Maryni laulude sünni ja salvestamise juures. Paraku põeb esitluspäeval 51aastaseks saav Uku juba aastaid ränka närvi- ja lihasehaigust. Nii astub ema, kelle soov on, et kogu plaadi tulu läheks poja ravi toetuseks, esitluspeol DJna taas kord ka ise lavale.

„Palju õnne ja õnnistust Ukule sünnipäeva puhul, ja et ikka paranemise poole ning et good vibe ei kaoks!“ soovib ta pojale. 

Jaga
Kommentaarid