“See on õnnekiri. Selle kirja saaja soovib sulle kõike võimalikku: õnne, õnnestumist, armastust."

Sellise sõnumiga kostitas laulja Marju Kuut sel nädalal 14 tuttavat.
“Täitsa võõras inimene saatis selle mulle,” imestab Marju. “Ma ei lugenudki seda lõpuni, vaatasin, et õnnest on juttu. Kirjas öeldi kuidagi nõudvalt ja tobedalt, et saada edasi. Öösel lugesin seda ja saatsin kohe plärtsti inimestele edasi. Ma ei ole ebausklik, aga mõtlesin, et ehk mõnele on seda õnne vaja. ” Samasuguse kohusetruu spontaansusega on Marju edasi meilinud ka paar varem saadud kettkirja.
Seekordne “õnn” on tüüpiline kettkiri, kus on meelitused segatud ähvardustega: “Inspektor Hugo Dalbris unustas saata kirja edasi ja kaotas töökoha. Selle järel sai ta aru kirja tähtsusest ja saatis selle edasi. Paar päeva hiljem sai ta parema töökoha.
Christian Cior võttis õnnekirja vastu 1968.a. Ta laskis sekretäril teha 10 koopiat ja saatis need postiga teele. Paar päeva hiljem võitis ta riigilotoga 2 miljonit. Sinagi saad mõne päeva pärast rõõmsa üllatuse, see on kindel.”
Kui Marjul oleks võimalik endale head üllatust valida, sooviks ta võimalust teha kolm plaati: eestikeelsete lauludega, jazzilaadne ning midagi seoses Marju viimase lemmikprojektiga laulev DJ MEK (hääldus: emikej).
“Kui kuulutatakse välja, et esineb Marju Kuut, siis tulevad kõik “Raagus sõnu” kuulama,” tähendab Marju. Mistõttu ta kombineeriski Marju E. Kuut nime esitähtedest kokku MEK.
Valdavalt noortest meestest koosnevas vinüülikeerutajate summas on Marju eriline tegelane: kasutab CD-sid, sobitades enda hääletämbrit plaadilt kostvate jazz-fusioni, hiphopi ja muude rütmidega.
Kolmapäeval valmistus Marju DJ-na üles astuma Tallinna uues houseklubis Spirit. Enne esinemist tähendas ta: “Võibolla mõni õnnekirja-saaja tuleb veel sinna, saame kokku ja teeme õnne.”.