Koroonasse haigestusid Beckhamid juba kevadel, kui 5.-9. märtsini USAs ja Suurbritannias aktiivselt pidutsemas käinud paar vaid mõne nädala jooksul suure hulga inimestega kokku puutus, vahendab Daily Mail.

Kuu algas Beckhamitel Los Angeleses, kus käidi kõik koos Davidi jalgpalliklubi mängu vaatamas. Vaid paar päeva hiljem, 5. märtsil, korraldasid Victoria ja David Londonis oma pojale Brooklynile suursuguse sünnipäevapeo. 100 000 naela maksma läinud üritust käisid nautimas mitmed kuulsused üle maailma.

Peale pidu suundus perekond tagasi USAsse, et nädala Miamis puhata. Ka seal osales David kuulsustes pungil olnud peol ja pidas läbirääkimisi spordiklubidega.

19. märtsil lendas perekond tagasi Suurbritanniasse, kus paar päeva hiljem kogu riik karantiini suunati. Vahetult enne naasmist hakkas Davidi halvenenud tervis endast märku andma ning peagi tõusis ka Victorial kerge palavik.

"See oli tõeline õudusunenägu," kirjeldas paari tundeid lähedane allikas, kelle sõnul haigestusid ka mitmed perekonnaga kokkupuutunud töötajad. Nende seas näiteks ihukaitsjad, autojuhid ja assistendid. "Nii mõnigi neist ikka päris tõsiselt," tõdes lähedane.

"Victoria oli sügavalt hirmul ning tegi kõik endast oleneva, et kogu pere kodus karantiinis püsiks. Nüüd käivad nad regulaarselt arsti juures kontrollimas," meenutas anonüümne allikas Beckhamite tundeid.