"Oi, soengust, Anu, ma võin sulle rääkida pikalt, aga ma ei julge seda siin televiisoris teha kõva häälega, sest see on nii kohutav," sõnas Matvere naerdes Välbale, kes tõstis teemaks tema üle Euroopa eetris nähtud juuksepahmaka.

"See soeng! Nagu see saade läbi sai, ajasin peaaegu nulli peale maha need juuksed," meenutas Matvere. "Mei tea, nad vist arvasid, et ma peaksin natuke naiselikum välja nägema. Muidu on nagu liiga selline...räpakott, liiga jõhker ja otsekohene," oletab Matvere, et tema kohev poolpikk soeng õhtujuhina oli stilistide leiutis.

"Selle nimi oli "zazzoon"," sõnas muusik naerma puhkedes. "Need polnud mitte vaid koolutatud, vaid veel värvitud, ja isegi juuksepikendused pandi kuskile," kirjeldab ta, kui palju tema juuste kallal vaeva nähti. "Varjasin ennast, kui majast välja tulin ja autosse läksin. Tõmbasin krae kõrgele, et keegi ei näeks mind," tunneb ta siiani piinlikkust.

Eurovisioni suhtes nendib Matvere, et tal puuduvad võistluse suhtes igasugused tunded - pole ei positiivseid ega negatiivseid emotsioone. Nagu selgub, siis polnud tal neid ka enne saatejuhiks saamist, sest enda sõnul võttis ta töö vastu, kuna ta sisuliselt pandi lihtsalt fakti ette, et "sina teed".

Lisaks soengule peab ta üheks ebameeldivamaks kogemuseks ka seda, et õhtujuhina ei tohtinud ta ühelegi intervjuule ei öelda ning pidi kõikide ajakirjanikega suhtlema.