„Sina oled see esimene viiul, kelle järgi kõik mängima peavad!“ ütles TV3 aastalõpupeol paljasjalgne jõulumees ja kinkis peadirektor Mart Luigele vahva viiuli, mis peol ka häält tegi ning korraliku soolo maha mängis.Telekanali TV3 töökas kollektiiv pidas pidu uues klubis Spirit. Kohal olid peaaegu kõik saatetiimid (v.a „Kahvli” oma, sest saade oli sel ajal eetris). Avakõnes ütles kanali juht Mart Luik, et on palju tööd tehtud ja vaeva nähtud ja tulemusedki käega katsuda: telekanalite tihedas rebimises on TV3 saanud esikoha ehk võitnud kõige rohkem vaatajaid. Jõulumehel oli kingitusi kõigile. Näiteks saatemeeskonnad („Kahvel”, „Kuldvillak”, „Nurgakivi”, „Kaunis kaunimaks”, „Hommikuköök” jne) said stressipallid, mille peal saab stressi välja elada ja hüpata. TV3 programmiosakond sai kingiks Londoni ajaloo, et nad paremini mõistaksid TV3 peakorteri asukoha ajalugu.

„Sina oled see esimene viiul, kelle järgi kõik mängima peavad!“ ütles TV3 aastalõpupeol paljasjalgne jõulumees ja kinkis peadirektor Mart Luigele vahva viiuli, mis peol ka häält tegi ning korraliku soolo maha mängis.
Telekanali TV3 töökas kollektiiv pidas pidu uues klubis Spirit. Kohal olid peaaegu kõik saatetiimid (v.a „Kahvli” oma, sest saade oli sel ajal eetris). Avakõnes ütles kanali juht Mart Luik, et on palju tööd tehtud ja vaeva nähtud ja tulemusedki käega katsuda: telekanalite tihedas rebimises on TV3 saanud esikoha ehk võitnud kõige rohkem vaatajaid.
Jõulumehel oli kingitusi kõigile. Näiteks saatemeeskonnad („Kahvel”, „Kuldvillak”, „Nurgakivi”, „Kaunis kaunimaks”, „Hommikuköök” jne) said stressipallid, mille peal saab stressi välja elada ja hüpata. TV3 programmiosakond sai kingiks Londoni ajaloo, et nad paremini mõistaksid TV3 peakorteri asukoha ajalugu.