Aastaid varjus püsinud omaaegne teletäht ja laulja Mart Mardisalu (42) on tagasi ekraanil! Mart seljatas proovivõtetel edukalt kümmekond konkurenti ja asub nüüd ühena uudisteankrutest juhtima uudistemagasini «Seitsmesed uudised».

Seniselt uudisteankru kohalt taandub Sven Soiver (33). Meestest jätkab Mardisalu kõrval Marek Lindmaa, naistest jääb uudisteekraanile Annely Adermann. Sirje Eesmaa alustab oma elustiilirubriigiga, mis läheb eetrisse laupäeviti. Soiveri kadumine ekraanilt ei tähenda aga mehe lahkumist — ta jätkab TV3 uudiste peatoimetajana.

«Kui Annely, Marek ja Mart juhivad uudistemagasini regulaarselt, siis mina tulen peatoimetajana edaspidi eetrisse erilistel juhtudel – kui on päeval toimunud mingisugused pöördelised sündmused, või siis kommenteerima stuudios asjakohaseid poliitilisi teemasid,» seletab Soiver. «Meil toimub lihtsalt rollide jaotus. See töö on olnud siiani pööraselt raske — olen hommikust õhtuni, viimaste minutiteni teinud saadet ja lõpuks jooksnud veel stuudiosse. Õnneks ei pea ma tänasest enam kahe koha peal istuma.»

Soiverile jättis Mardisalu hästi vaba mulje — ta omandanud kiiresti oskuse ekraanil käituda: «Tal ei olnud ka sellist närvi või teadmatust, ja ta tuli välja kõikidest olukordadest.»