Normet rääkis "Ringvaates", et kõige erilisem oli, et Tim Bergling segas muusikasse teisi stiile. "Aastal 2013, kui inimesed olid kogunenud Miamisse kuulama tümmi, siis tema tõi lavale, banjo, terve rokibändi. Ehmatas publiku ikkagi tõeliselt ära, tegu oli ikkagi rohkemaga kui lihtsalt poisiga, kes arvuti taga istub. Ta mõtles väga loovalt. Ta just nimelt lisaski tantsumuusikasse hästi palju kantrielemente, mis on väga huvitav ja täiesti ootamatu. Tegu oli väga kihvti kujuga ja põles kiiresti ning noorelt."

Normet tõdes, et kuigi meest laval eriti näha ei olnud ja erilise esinemisoskusega ta ei hiilanud, siis oma ala parim meloodiate looja oli ta siiski. "Lisaks lõi ta ka ise sõnu. Aga see ongi nõnda, et kuna ta väga palju tegi ka koostööd, siis sa kunagi ei tea, kelle poolt tuleb see konkreetne noot või kitarrikäik. Näiteks "Wake Me Up'is" hoopis Incubuse kitarrist mängis sisse selle põhilise kitarrikäigu."

"Ta oli küll hästi introvertne, aga see ei tähendanud seda, et ta oleks istunud üksi peidus kuskil toas, vaid tema ümber olid alati inimesed. Needsamad inimesed lõpetasidki ära need lood. Tal oli see õnn, et need inimesed olid seal toas, kui nad koos seda laulu tegid. Nad tegid väga detailsed märkmed iga laulu kohta, kuidas see laul tema meelest peaks kõlama. Selle pealt see plaat tuleb. Ma usun, et see plaat, mis suvel tuleb, on nii autentne kui vähegi võimalik."