"Tundub, et aasta 2020 on selline aasta, mis mingis mõttes jääb vahele," tõdes Normet telesaates "Hommik Anuga". "Minul kadus ära koroona tulekuga 85% kõikidest töödest. Tuli hakata kiiresti mõtlema, kuidas üldse ellu jääda."

Normet tõdes, et ilmselt on selline mure paljudel, kellele kasvõi toidu ostmine on veidi keerukamaks muutunud. "Minu arust on viimane hetk tõsiselt arutada kodanikupalga kehtestamist. Selles mõttes, et sellistes oludes oleks see üle normaalne, kui iga kuu 1000 eurot laekuks inimestele pangaarvele ja kaotaks selle esimese stressi tasandi lihtsal ära."

Ka Normet on pidanud oma töödele uusi väljundeid otsima. "Ma ise olen tegelenud samamoodi viimasel ajal peamiselt sellega, et minnagi netti, mingisuguste sõnumitega." Just samal eesmärgil võttis Normet ühendust ka klounidega Piip ja Tuut. "Samamoodi nende teatri tõstsime netti."

Normeti hinnangul oleks meelelahutuseks väga vaja ka näiteks riiklikku psühholoogi. "Või siis riiklikku rõõmuministrit või rõõmukantslerit, kasvõi rõõmu asekantslerit."