"Ma ei arvanud, et ühe käega elamine nii kerge on," lausub Mart Sander, kes nädalapäevad tagasi põhimõtete pärast kakeldes parema käe kõõluseid vigastas ning nüüd Bel-Etage?i laval kipsis käega esineb. Peale kipsis parema käe kaunistavad Mart Sandri keha ka sinikad.

"Nii mina kui ka see teine kakluses osalenu olime üsna verised. Arstid õmblesid mind kaks ja pool tundi. Väga korralik töö. Praegu tundub, et kõik on hästi. Käsi paraneb," rääkis Mart Sander.

Muidu alati jutukas Mart Sander keeldus ütlemast, kellega ta kakles ja mis põhimõtete pärast. "Las see parem jääb salapäraseks ja huvitavaks kogemuseks."

Linnalegend räägib, et rohketes kogustes joovastavaid jooke manustanud Mart Sander tutvus talle huvi pakkuva, kuid vale inimesega, kelle ta endale külla kutsus. "Tegemist polnud sugugi vale inimesega," lausus Sander kuulujuttu kommenteerides. "Mehed ikka kaklevad. Ega see nende väärtust vähenda. Ja just põhimõtete pärast tasubki kakelda."

Jutukamaks muutub Mart Sander siis, kui jutt läheb revüüteatrile Bel-Etage. "Tundub, et publikule meeldib vigane artist. Viimased etendused on igatahes ülimenukad olnud. Võib-olla on see tingitud ka millestki muust."

Mart Sandril on kips esimest korda elus. Aastaid tagasi pidi ta kargule toetudes juhtima Soomes aastavahetusgala, kuna just enne seda väänas ta välja jala. "Ka siis suhtus publik väga soojalt ja ülimalt hästi, neile meeldib esinejale kaasa tunda."