Teletäht Mart Sander mängib uuel hooajal “Kättemaksukontori” neljandas ja viiendas osas psühhiaater Roland Vaikrot.

“See on selline tegelane, kes alguses tundub väga kahtlane, siis võidab kõigi naistegelaste südamed, siis tundub uuesti kahtlane, siis süütu, ja milline on lõpulahend, näeb sarjas. Tal on oma võlu ja sünge pool, mida uurijad hakkavad lahkama ja detailidest kokku panema,” kirjeldab Mart Sander oma rolli.

Pakkumine kehastada “Kättemaksukontoris” arsti ei nõudnud Sanderilt pikka kaalumist. “Ain Prosa (režissöör – toim) kirjutas mulle, lugesin kaks osa läbi, tundus huvitav ja olin praktiliselt kohe nõus.”

Kui varem vaatas Mart Sander “Kättemaksukontorit” vaid pisteliselt, siis nüüd on ta sisuga tuttavam. “Viisin end sarjas toimuva ja üldise tonaalsusega kurssi, sest nii on parem haakuda,” lausub ta. “Kui vahepeal on “Kättemaksukontor” muutunud komöödialikuks, siis tundub, et uuel hooajal panustatakse natuke ka süngusele ja ohtlikkusele, mis krimisarjaga hästi sobib.”

Sanderi tegelane Roland on tõsine mees. “Tegelase eesmärk on tuua sarja seda teadmatust ja kaasamõtlemise hasarti, kas karakter on ikka hea või halb.”

Kas “Kättemaksukontor” on Sanderi sarjadebüüt? “Jah, vist on... Ma ei julge öelda. Kui olen varem mänginud, siis võis see väga ammu olla. Aga selle sarjas kindlasti,” naerab Sander.