Neli nädalat oli galeriis üleval Sanderi personaalnäitus „Eesti portreed“, eile aga avati uus ekspositsioon — vana Euroopa kunsti näitus.

Ekspositsioonis olevad umbes 90 maali tulevad müügile järgmisel pühapäeval, mil galeriis ja esmakordselt ka online peetakse maha Bel-Etage kunstioksjon. Soov on tuua kunst mitte ainult ülirikka kollektsionääri, vaid eelkõige tavalise eduka eestlaseni ja sel põhjusel kõlas ka sünnipäevakutsel: „Kingitust pole vaja. Ostke endale maal.“
Osa kunstioksjoni tulust läheb presidendiproua Evelin Ilvese patronaaži all puuetega laste kunstiteraapia toetuseks.

Pressikonverentsile hinnalisi teoseid uudistama ja sünnipäevalast õnnitlema olid saabunud paljud Sanderi sõbrad ja ka need, kellest Sander oma isikunäituse jaoks portreed maalis — tele-ja raadionägu Pille Minev, kirjastaja Tiina Ristimets, laulja Nele-Liis Vaiksoo, spordiässad Andrus Värnik ja Margus Hunt.

Peo ametliku osa lõppedes siirdus seltskond vanalinnas asuvasse restorani Kloostri Ait. Sünnipäevalaps nimetab kohta ise oma „kodukõrtsiks“, sest viimased 25 aastat on tema kodukirikuks olnud Dominiiklaste kloostri ja selle kaudu ka Kloostri Aidaga ühendatud Tallinna Rooma-Katoliku kirik.

Keskaegses hubases atmosfääris liitus peoga veel mitmeid külalisi.
Hiljuti oma comebacki teinud laulja Henrik Raave saabus daamiga, kes eemalt meenutas tema abikaasat, tüdrukutebändi Monofans lauljat Kairet, kuid osutus siiski uueks kaunitariks.
Ajakirjanik Kaire Raave ise külastas peo algusosa galeriis samuti uue saatjaga.

Kõige noorema peoliikme, vaid aastase maimukese Johannaga saabus lauljatar Kelli Uustani.
Otse kontserdilt saabus peole mõne päeva pärast tagasi USA-sse lahkuv päikeseline Hanna-Liina Võsa.

Suur osa külalistest olidki need, kes on oma uueks elukohaks valinud mõne kaugema riigi: endine seltskonnaajakirjanik Dea Martinjonis elab Portugalis, kunagine Estonia ooperitäht Taimo Toomast Hispaanias, Theatrumis oma näitlejadebüüdi teinud Mari Juhasoo aga on uueks koduks valinud Bombay.

Kui külalisi veelgi vähemaks jäi, kandus pidu edasi Pille Minevi romantilisse kodumajja Nõmmel. Ka telelotode esikaunitar tähistas paari päeva eest oma sünnipäeva.