"Minul on hea omadus nagu Sinulgi – mõtlen oma asju ise välja! Läksin stuudiosse, olin nii läbi. Ütlesin, et täna ma midagi ei tee – olen tühi. Aga nägin enne ühte klippi, vaatasin üks kord, teine kord, kuni vägi kasvas ja tuli selline klipp!" vastas Sults.

"Sul oli veel üks vahva lause, mis palju furoori tekitas – kas läksid nende komadega veidi liiale?" küsis Raud.

"Eesti keeles ei saa emotsiooni ja informatsiooni eristada. Kuidas seda lauset teha nii, et see toimiks? Valesti ei ole, aga pole korrektne. Osa klipist on ka informatsioon ja teine puhas emotsioon. Kolm hüüumärki – kuidas ma muidu ülevoolavat rõõmu väljendan?" kommenteeris Sults.

Samuti võeti teemaks Märt Sultsi õpetajaamet ning kas ta seda taga ka igatseb. Sults vastas, et see on suur tükk elust, mida ta taga ei igatse, aga igatseb hoopis puhast emotsiooni, ausust, mitte valet, positiivse energia vahetamist.

"Riigikogus ja poliitikas pole seda ausust?" küsis Raud.

"Riigikogus on koguaeg vastu molli – seal pole midagi muud!" vastas Sults.

Raud pööras tähelepanu ka Sultsi kahekordsele kõrgharidusele. „Oled kõrghariduselt keemik ja koolipsühholoog – selliseid inimesi on riigikogus üsna vähe, paljudel ei ole üldse kõrgharidust, mis eelise see Sulle annab?“ küsis Raud.

"Kui mul psühholoogia kõrgharidust poleks, ei oleks ma ka seda klippi teinud! See klipp on kogunud ligi 50 000 vaatamist – kes see haige inimene vaatab seda 50 000 korda?" vastas Sults.

"See on Sinu valija!" ütles Raud.