Kunagine peolõvi ja seltskonnatäht Marta Vaarik (23), kes on reisimise ja pidutsemise asemel valinud nüüd hoopis töörassimise, jäi hiljuti kaamera ette muheda noorsandiga! Uus kuum paar?

Ülemöödunud nädalal maalikunstnik Richard Söödi näituse avamisel klubis Shah torkasid üheskoos silma Marta Vaarik ja Harri Hanson, kes tegeleb firma Inorek & Grey finantsasjadega. Paar vestis soojalt juttu ning püüdis mõnda aega ninapidi koos seltskonnas liikudes pilke - ega`s ometi midagi enamat kui sõprussuhe?
«Oi, me oleme vaid head sõbrad!» sõnab Marta. Hanson jätab küsimusele, mis neid seob, aga vastamata. Marta juhib tähelepanu tööle - see olevat praegu tema eelistus, mitte mehed! Nii näitleja, modelli kui ka ajakirjanikuna kätt proovinud Marta käib pea iga päev oma pisikeses vanalinnas asuvas poes Morš tööd rassimas.
«Iga päev ikka toimetame vaheldumisi koos sõbranna Marleeniga seal. Ainult pühapäev on meil puhkepäev.»  Kliente Marta sõnul neil vaatamata masule ikka jätkub ja tüdrukute enda kätega kaunistatud ja ümber disainitud riietel on kõvasti minekut.