Korvpallitähe MARTIN MÜÜRSEPA (32) ja ta elukaaslase Angeelika (34) perre on oodata juurdekasvu: kossuässa Yorkshire’i terjer Sipsi on titeootel!

Angeelika, kes Sipsi õnnistatud seisundi tõttu (endise 1,8 kilo asemel 2,7 kilo) ei saanud augusti lõpus Austraalia klubiga liitunud Martiniga kaasa sõita, ütleb, et kaheseks saava Sipsi kiire paaritamine polnud tal plaanis. Martini sõbral, produtsent Sten-Erik Jantsonil juhtus aga olema sobiv kandidaat ja koerad lasti ühel suvepäeval põllu peal kokku. «Neil tekkis kohe klapp! Meie Sipsi on Moskvast, nende oma Lätist,» naerab Angeelika. «Me Martiniga elasime aktsioonile kaasa,» lisab meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson (23), kes on Sipsi kallima, samuti Yorkshire’i tõugu Nöpsiku omanik.

Pere lemmiku emaks saamise eel on Angeelika vaat et sama pabinas kui ise 17 aasta eest poja emaks saades. Kuna Sipsi armastab üle kõige pererahva voodis põõnata, pelgab Angeelika, et äkki otsustab ta oma kutsika märkamatult tema voodisse poetada! «Ei julge palju kodust äragi käia, äkki juhtub midagi.»
Õnneks on abivalmis ämmaemanda rolli astunud peresõber, endine korvpallur Tair Tenno, kes Angeelikat toetab. Tair on netist tubli hunniku infot ostinud ja teab, et pisikeste terjerite poegimine pole naljaasi. Mängu tulevad kraadiklaasid, digitaalsed kaalud jms. Sünnituse alguseks lubab Angeelika aga muretseda eraarsti, kes iga kell saaks appi tõtata. 

Koerte peremehed on kokku leppinud, et kutsikas jääb Müürseppadele. Kui sünnib tüdruk, plaanib Angeelika ta päriselt endale jätta — Sipsile seltsiks.