Korvpalliäss MARTIN MÜÜRSEPP, kes alles paar aastat tagasi otsis naist, kellega koos hingerahu leida, on lõpuks sihile jõudnud.

Veel enne 1999. aasta lõppu pihtis Martin Müürsepp (27) Kroonikale, et ta ei leia kuskil asu ega hingerahu. Ning arutles, et ehk on naine–lapsed see õige, mis vajaka ja mida tema rahutu hing ammu ihkab. Kulus vaevalt paar kuud, kui Müürsepp, särav blondiin käevangus, Hollywoodi ööklubis rahulolevalt mainis, et tal on nüüd hea sõbranna.

#p2v#Sõbrannast sai elukaaslane
Toona kinnitas Müürsepp, et tüdruk on juba paar aastat olnud ta hea sõbratar. «Mingi uus kuum tunne ta küll ei ole, oleme lihtsalt sõbrad,» ütles sportlane ning haaras naise seejuures embusse.
Nüüd on sõprussuhe märksa tõsisema pöörde võtnud. Liit hea sõbranna Angelika Tsvetkovaga (31) on viimase aastaga jõudnud kooseluni Müürsepa suvel soetatud majas Maarjamäel. «Nad on juba mõnda aega elukaaslased,» teab neid hästi tundev inimene. «Angelika on juba pikemat aega kaasüüriline Müürsepa majas ja reisib temaga võimaluse korral mööda ilma kaasa.»

Müürsepa õue (maja teises pooles elab ta esimene treener Andres Sõber) keerab tõesti Angelika Tsvetkova hõbehall kurbade silmadega Mercedes-Benz. Luksussõiduk on kirjutatud naise nimele, aga võõrandamiskeeluga — Tsvetkova ei saa autot müüa ega muude tehingute katteks pantida.

Saadab Müürseppa mängudel
Enne Müürsepaga avalikkuse ette ilmumist polnud Angelika Tsvetkova siiski päris tundmatu. Varem on teismeliseikka jõudva poja ema olnud lähedastes suhetes hästi tuntud ärimehe Meelis Lao ja kunagise metalliärimehe Tõnu Leppikuga.#p4#
Angelika on alati eelistanud jõukaid mehi. Daam armastab valdavalt kalleid prestiizhsete firmamärkidega rõivaid ja jalatseid ning suure osa oma sissetulekutest investeerib enda välimusse. Ilu nõuab ohvreid. Angelika on ühele tuttavale pihtinud, et Martinile meeldimise nimel on ta lasknud teha oma jalgadele ka rasvaimu.

Angelika ei ole oma luksuslikku elulaadi aga sugugi mitte meeste, vaid lätlastest vanemate arvele kirjutanud. «Mul on rikkad ja haritud vanemad. Mul on hea auto ja ilus elamine. Nad teevad mulle kõik ette-taha ära,» kinnitas Angelika ühes aastataguses intervjuus.
Mis ametit naine ise peab, ei tea täpselt keegi. Aasta tagasi lõpetas Tsvetkova Riia kõrgema kosmeetikakooli ja avaldas intervjuus lootust, et kosmeetikuna asub ta end ka
teostama.

Läinud nädalal viibis Müürsepp Kesk-Venemaal, kus mängib kaasa korvpalliklubi Kaasani Uniks esiridades. Angelika Tsvetkova vastab mobiiltelefonile kiirustades, et ei viibi Eestis ega saa seetõttu pikemalt rääkida. Müürsepa telefon on aga sootuks tumm.