Raskekaalu judoka Martin Padar (35) heidab vajadusel seljast profisportlase rüü – ikka selleks, et raha teenida. Suvel lõpetas ta küll M.I. Massaažikooli ja pistis taskusse massööridiplomi, kuid täna seisab pirakas mees administraatorina Tallinnas Lounge Deja Vu uksel, kus ta külalisi vastu võtab ning nende heaolu eest hoolt kannab.

«Ta sobib oma töösse ideaalselt. Martin võtab külalised vastu, juhatab nad lauda ning tagab, et kõik oleks turvaline ja sujuks,» räägib üks Padari sõber. Kliendid olla suure ja muheda Martini juba kenasti ka omaks võtnud.
Suurematest võistlustest viimati Eestit Londoni olümpiamängudel esindanud judoka rääkis kevadel, et spordimehe karjäär ei kesta igavesti. Et toita ja katta on perekond, tuleb tegus olla mitmel rindel. Võistlusareenile astus Martin viimati oktoobri lõpus Pavlodaris toimunud tugevakoosseisulisel kasahhi rahvusmaadluse kazakh kuresi turniiril, kus auhinnafondiks oli koguni 150 000 dollarit. Padar jõudis välja teise ringi, kus pidi siiski kaotuse vastu võtma kasahhi vägimehelt Aibek Nugõmarovilt.