Nimelt kirjutas tänane värske Kroonika, et muidugi ei pruugi see tähendada, et Siret Kotka-Repinski (33) ja Martin Repinski (33) on taas teineteise leidnud, kuid hiljutistel Kesk­erakonna suvepäevadel Varemurru puhkekeskuses veetsid abikaasad aega kenasti koos. Teatavasti kolis Martin kevadel Jõhvis kokku hoopis oma ekskolleegiga väikelinnas töötamise päevilt – Jõhvi vallavolikogu aseesimehe Jekaterina Vassiljevaga (29).

"Kuigi vahepeal oli Martin nõudnud Siretilt lahutust lausa kohtu kaudu, saabus paar suvepäevadele koos ning veetis seal ühiselt aega – näiteks lõunatati külg külje kõrval. Koos pildile jäämist siiski välditi," kirjutas Kroonika ja lisas:

"Nende läbisaamine oli silmapaistvalt soe ja sõbralik. Kui vahepeal oli tunda mõningast kaugenemist, siis praegu oleks justkui kõik jälle hästi," kinnitab anonüümseks jääda soovinud erakonnakaaslane.

Täna õhtul avaldas aga Vassiljeva hulga pilte temast ja Martinist koos Madeiral ning Lissabonis puhkust nautimas. Samuti hakkab vaatajale kohe silma, kui ühtehoidvalt ja armunult noored üksteist piltidel hoiavad.

Laiemale avalikkusele on noorte sellised lembushetked näha esimest korda ning tegemist on ilmselge signaaliga, et hoolimata Martini poolehoidvast ajaveetmisest eksnaise Siretiga erakonna suvepäevadel on paarikesel siiski koduseinte vahel kõik täiesti korras.