Kingakaubamaja abiga süvenev kingasõltuvus!

Eesti üks kingamaiamaid tütarlapsi ei tee tõesti nalja ning maksab väljaloositava telefoni lausa omast taskust kinni. Tundub, et Kingakaubamaja töö tasub end ära. "Kingakaubamajas töötades tunnen tõesti end väga hästi," kinnitab Mari-Leen Publikule ja lisab, et talle meeldib, et kõik ülesanded on kiireloomulised ja vajavad kärmet organiseerimist, millega ta enda meelest väga hästi hakkama saab. Lisaks on niigi üüratu kingakollektsioon tänu Kingakaubamajale veelgi täienenud.

"Otsin hetkel sobilikku kappi, kuhu ma need kõik mahutada saaksin," naerab Mari-Leen ja kurdab, et praegu on kingad igal pool kappides laiali ja kogu tekib tavaari juurde. "Viimaselt reisilt Bulgaariast sain kolm paari uusi iludusi ja just tellisin endale kaks paari USAst!" loetleb ta. "Muide, kui peaksin mingitest kingadest lahti saada tahtma, siis panen need müüki marimelli Facebooki lehele või Kingakaubamaja oksjonile," vihjab ta.

Mari-Leen: olgem ausad, meestele meeldivad vormid!

Kuna palju on kommentaariumides vihjatud sellele, et Mari-Leen ei sobi Martini neiuks oma kasvu ja pluss-suuruses kehaehituse tõttu, siis sellest ta end häirida ei lase. "Martini naine peab olema naiselik ja ilus, ilu on aga vaataja silmades, seega ma ei julgeks öelda, et pluss-suuruses naine ei võiks olla Martini tüdruk. Ka pluss-suuruses modellidel lööki ja olgem ausad, meestele meeldivad vormid!"

Mari-Leen kinnitab lõpetuseks, et Martini tüdrukuks saamise juures pole talle oluline mitte raha ega glamuur, vaid hoopis Christian Louboutini kingad. Seega, kes tahavad aidata tal oma kingakollektsiooni veelgi täiendada või ihaldavad uut iPhone'i, siis hääletada saab Mari-Leenu poolt SIIT ning marimelli fänniks hakata SIIT. Ahjaa, loosimine toimub vaid siis, kui marimelli lehel on 3000 fänni koos! 

Varsti tuleb teda vist ka suurema korteri ja garderoobi soetamisel aitama hakata!