Staari lähedased allikad on avalikustanud, et Mary-Kate tunneb üha rohkem, kuidas on valmis emaks saama. 55-aastane Olivier Sarkozy ei soovi lastest aga midagi kuulda, vahendab Mirror.

"Paar aastat tagasi polnud laste saamine Mary-Kate'ile üldse oluline. Nüüd on see muutunud," tunnistab lähedane.

Muidugi ei saanud lapsed olla ainsaks põhjuseks ning lähedased on vihjanud ka mehe uskumatule kadedusele. Nimelt polnud pankur rahul ka sellega, et näitlejanna on ma karjäärile soovis keskenduda.

Paar oli abielus viis aastat. Sarkozyl on endise kallima Charlotte Bernardiga kaks täiskasvanud last. Väidetavalt soovis Mary-Kate abielu juba aprillis lõpetada, kuid kohus lükkas taotluse koroona tõttu edasi. Seetõttu taotles Mary-Kate erakorralist otsust, mistõttu on nüüdseks abielust prii.

Muidugi tegi Sarkozy seepeale asjad eriti raskeks ja sundis Mary-Kate'i New Yorgi korterist 18. maiks lahkuma. Näitlejanna sai siiski loa 30. maini oma asju pakkida ja uut kohta otsida.

Kohtule esitatud dokumentides tunnistas Mary-Kate, et kardab endise abikaasa rutakate otsuste tõttu lisaks kodule veel ka suurest osast isiklikust varast ilma jääda.