Soome suusahüppelegend, mitmekordne olümpiavõitja ja maailmameister Matti Nykänen (44) on lõpusirgel, et avada Tallinna vanalinnas oma baar.

Tänapäeval rohkem showmehena ja sõnameistrina tuntud tšempion on Eestist vaimustuses, aga ka kohalik publik on mehe hiljutised esinemised Eestis täissaaliga vastu võtnud. Arvata võib, et paik kogub populaarsust ka Matti kaasmaalaste seas. Selle käiguga võib Nykanen panna oma tugeva õla alla, pööramaks tõusujoonele vodkaturismi hetkel langevat trendi. Baari täpne asukoht ja nimi on hetkel veel lukku löömata.
«Tõenäoliselt saab menupaiga nimeks mingi Matti kuulus lausung à la «Elama on laiffi» või «Fifty-Sixty»,» sõnab Matti baariasju ajav muusikapromootor Sten-Erik Jantson, kes sai hiljuti ka Pirita BC korvpallimeeskonna mänedžeriks.
Baari tuleb kindlapeale karaoke ning menüü koostatakse Matti äsja ilmunud kokaraamatu põhjal. Kuuldavasti on ette valmistamisel ka Matti-nimeline energiajook. Matti Nykanen ise trennib hetkel hoolsalt seenioride suusahüppe maailmameistrivõistlusteks. See tiitel on ju kuldpoisil veel puudu!