Staari pianistist sõber David Foster rääkis, et Michael Bublé on uudistest suures šokis ning tema sõnul vandus 41-aastane muusik, et ei laula enne, kui tema laps pole taas terve, vahendab Metro.

Foster, kes on Gigi ja Bella Hadidi kasuisa, rääkis väljaandele Entertainment Tonight Canada: "Ma ei usu, et ta laulab enne, kui tema laps pole terveks saanud. Olen selles kindel."

"Noah on heas vormis. Teda ümbritsevad head arstid. Me loodame ja palvetame, et kõik saab korda. Usun, et nii ka läheb," lisas ta.

Noah, kellel algselt kahtlustati nii mononukleoosi kui ka mumpsi, viibib hetkel Los Angeleses ravil, mis peaks kestma neli kuud. Arstide sõnul saab poiss 90-protsendilise tõenäosusega haigusest võitu. Pärast keemiaravi läbimist võib ta vajada ka operatsiooni, et kasvaja saaks lõplikult eemaldatud.

Nii Bublé kui ka tema abikaasa Luisana Lopilato lükkasid oma poja tervise tõttu tööasjad edasi. Michael pidi BBC Muusikaauhindade galal andma üle auhinna, Luisanat ootasid ees aga filmi “Numb, At The End Off The World” võtted koos Hayden Christenseni ja Harvey Keiteliga.