Tundub, et Nicollette Sheridanil (46) ei ole «Meeleheitel koduperenaiste» võtetel just palju fänne.

 
«Meesteõgijat Edie Britti kehastanud näitlejatar, kes süüdistab sarja loojat Marc Cherry't (48) endale kallale tungimises ja vaenuliku tööõhkkonna tekitamises, ei saa oma kolleegidelt mingit tuge. Vastupidi - Teri Hatcher (45), Marcia Cross (48), Eva Longoria Parker (35) ja Felicity Huffman (47) teatavad, et nemad tunnevad end võtetel üliturvaliselt.
«See oleks meist vastutustundetu, kui laseksime avalikkusel uskuda, et selles sarjas osalemine on meie jaoks olnud midagi muud kui õnnistus,» ütlevad nad ühisavalduses. «Meil puuduvad otsesed andmed selle kohta, mida Nicollette on või pole üle elanud, kuid me ei nimetaks tööõhkkonda iial vaenulikuks. Tegelikult on asi vastupidine. Sõprus ja tugi, mida oleme Marc Cherry, võttemeeskonna ja produtsentidega kuue aasta jooksul jaganud, on teinud meie töö imeliseks. Oleme selle eest iga päev tänulikud.»
Üks pealtnägija on ajakirjandusele rääkinud, et ta nägi, kuidas Cherry Sheridani lõi - aga ainult selleks, et selgitada talle stseeni, millest naine aru ei saanud. Sheridan väitis, et Cherry on öelnud halvasti ka Hatcheri kohta, ent Hatcher ei tea sellest midagi. «Ma pole tundnud end diskrimineerituna,» ütleb ta. «Pigem on Marc ja teised ülemused minu professionaalsete ja isiklike vajaduste suhtes lugupidavad olnud.»
Tundub, et koduperenaised tahavad oma töökohta säilitada...