Eelmisel aastal sattus "Meeleheitel koduperenaiste" staar Felicity Huffman oma laste kooli tõttu koledasse skandaali. Nimelt selgus, et näitlejanna oli maksnud üüratu summa vaid selleks, et kool tema lapsed vastu võtaks, vahendab Celebrity Insider.

Kuigi mitmed fännid võisid oma armastatud näitlejannas sügavalt pettuda, siis aastaid tema kõrval töötanud staaridel jagub tänase päevani vaid positiivseid sõnu oma sõbranna kirjeldamiseks.

Youtube'is tehtud saates "Stars in the House" astusid üles Vanessa Williams, Marcia Cross, Dana Delaney, Eva Longoria ja Brenda Song. Huffman ise küll kohal ei olnud, kuid koos arutasid staarid läbi ka tema tegelaskuju Lynette'i läbielamised. Meenutuseks vaadati koos klippi hetkest, mil Lynette esimest korda oma vähi diagnoosist rääkis. "Ma hakkan nutma," tunnistas Song.

Cross selgitas, et Huffmanil on lihtsalt selline anne, mida ei saa kirjeldada. "Mulle lihtsalt tundub, et ta on täielik geenius. Uskumatu näitlejanna! Ma tegelikult mäletan selle stseeni tegemist, nüüd kui seda nägin. Ma unustan kõik ära kuni seda uuesti näen."

"Ma mäletan seda lugu, ja see oli raske, sest oli tõeline traagika. Me tegime alati nalja ja siis tuli miski, mis täielikult jalust rabas, just seetõttu mulle seda sarja teha meeldiski. Kui Felicity selle loo kätte sai, siis ta haaras sellest hammastega kinni ja küsis nii palju küsimusi," meenutas ka Longoria lummavat näitlejanna annet. Sarnasena meenus Longoriale ka stseen Felicityga haiglas. "Ma unustasin pidevalt enda laused ära, sest Felicity oli lihtsalt nii suurepärane. Meil on nii tugev side ja me oleme kõik loonud nii tugevad sõprused."