Retro FMi hommikuprogrammis külas käinud Meelis Lao meenutas, et enda vereloigus lebamine, auk kõhus, ei ole üldse meeldiv olukord. "Seda kogemust ei soovitaks kellelegi. Aga loomulikult on alguses šokk, sa saad sellise hoobi, siis on kõrvetav valu, siis viskab silme eest häguseks, hakkavad mingid pildid jooksma jne."

Kuigi vahel oleks Laol olnud võimalus ka vastu reageerida, siis esimese instinktina hakkab inimene ikka enda elu päästma. "Kui sind ikka automaadist rindu lastakse, siis sa midagi otsima ei hakka. Viskad kõhuli kohe, mats, või selili. Alateadvus hakkab tööle, et kas ma saan kuhugile roomata, kas ma saan mingisuguse kivi järele kahmata või midagi. See on täiesti inimlik instinkt."

Kui juba üks kord surma suust pääsemine võib inimesele väga sügava jälje jätta, siis mida seitse korda veel teeb? Lao selgitab, et tegelikult need kogemused on teda tugevamaks teinud. "Need erinevad situatsioonid loomulikult karastavad sind. Mitte nii, et sa pärast meelega otsiksid neid, aga see teeb sind tugevamaks ja iga järgnev kord sa juba enam-vähem tead, mis nüüd juhtuma hakkab, millal tuleb kiirabi, millal tuleb haiglapalat, aga ega see ei ole meeldiv." Lao lisab, et vahel läks ka kiirabi saabumisega omajagu aega.