"Igalt poolt kajab vastu COVID, COVID, COVID, COVID," alustas ärimees Meelis Lao YouTube'i videot, mis on filmitud eirates valitsuse korraldusi kodus püsida.

"COVID-it on kujutatud nagu musta surma, mis vikatiga käib ja lõikab inimesi maha. Tegelikult on nii, et kui jätta kõrvale erinevad konspiratsiooniteooriad ja selle, mida räägivad arstid, kes kooris karjuvad, pane mask ette ja ära pane mask ette, ja kes räägivad mingist vaktsiinist, mis on loodud paari kuuga, kui neid luuakse aastaid, see on jabur jutt," ütles Meelis Lao videos.

"Ainus asi, mis seisab meie tervise ja haiguste vahel, on meie immuunsüsteem. Meie immuunsüsteem suudab meid väga hästi kaitsta, kui meie immuunsüsteem on tugev. Kui immuunsüsteem on nõrk, siis pääsevadki erinevad haigused meile ligi," rääkis ta.

"Mis tapab meie immuunsüsteemi, ongi see, kui me istume kodus ja väljas ei käi Käige väljas ja tehke sporti!" soovitas ta.

"Teine asi, mis tapab immuunsüsteemi, on hirm. Hirmu külvamine, ärevus, stress. Ja sellega tegelebki meie massimeedia, alates valitsusest ja lõpetades ajalehtedega. Isegi lööd YouTube'i lahti ja see on täis seda. Lõpetage inimeste immuunsüsteemi tapmine oma hirmu ja ärevuse külvamisega!" pahandas Lao YouTube'i üleslaetud videos, kus ta räägib koroonaviirusest.

"Üks asi, mida ma tahan teile veel südamele panna, inimesed, on see, et hakake ennast ise usaldama. Kui te usute iseennast, usaldate iseennast, siis me saame sellest kõigest üle," rääkis ta.

"Uskuge mind, ma olen selle mitmeid kordi läbi teinud elus. Kui ma oleksin uskunud kõiki arste, siis ma oleksin ammu istunud ratastoolis juba või oleksin surnud. Kuna ma uskusin iseennast, siis ma olen jalul, naeran, teen sporti ja olen elurõõmus. Hoidke iseennast!" ütles ta lõpetuseks.