Näitleja Peeter Oja läks kallale talle autopesulas ette trüginud mehele. Kommentaari küsinud ajakirjaniku saatis Oja v****. Mis siis täpsemalt toimus?

Vabariigi aastapäeva eelsel hommikul, aastal 2006, läks Oja oma Subaruga Endla tänava Petra autopesulasse. Ootas eeskujulikult järjekorras ning tegi auto kapoti all askeldades aega parajaks. Kuid siis näitas pesula foorituleke rohelist tuld ning Oja taga oodanud tumedat verd maasturi juht leidis, et näitleja jokutab liiga pikalt ning sõitis Ojast ette, kirjutas Õhtuleht. Seda ei võinud Oja seedida ning läks maasturi juhi juurde ja andis talle vastu nina. Edasi läks sõimamiseks ja kakluseks. Asja kohta uurinud Õhtulehe ajakirjaniku saatis Oja v****. "Kirjutage nii, et Peeter Oja saatis teid v****," lisas Oja.

Vaid paar kuud hiljem sattus Peeter taas meedia hambu, kui kaotas närvid, nähes üht autojuhti Tallinnas jalakäijate nina eest üle vöötraja põrutamas. Oja asus eeskirjarikkujat jälitama ja sõimas mehe ropult läbi, kirjutas Õhtuleht.

Eile hilisõhtul tegi pealtnägija sõnul joobes peaga avarii Eesti näitleja ja koomik Peeter Oja. Politsei kinnitusel tabati eile joobes peaga autoroolis olnud 57-aastane mees.