Saatejuhtide eleva küsimuse peale, kuidas nn meritähest (naine, kes voodis eelkõige lamavat asendit harrastab - toim.) kirglik "seksikiisu" oleks võimalik teha, vastas Vaher oma kogemuse põhjal: "On olemas selline asi nagu positiivne manipulatsioon."

Täpsemalt tähendab see teooria seda, et naist tuleb kiita. "Seda saab väga hästi muuta, kui öelda talle, et räägime sellest, mis me just tegime. Teha kompliment, et sellist naiselikkust ja kirge pole varem kohanud. Kui ta usub, et sa näed teda niimoodi, siis ta hakkabki nii käituma," usub Vaher.

Vaher, kes on tuntud kui naiste lemmik, tunnistas ka, et tal on elus olnud vaid kaks pikemat suhet. Naiste tähelepanu pole talle aga kontsertidelgi võõras - seda ka temast vanemate naiste osas.

Üks tähelepanuväärsemaid lugusid, mida ta oskab meenutada, on see, kuidas kunagi Pärnus kostitas teda sooja tervitusega üks keskealine naisterahvas. ”Tuleb sihvakal sammul üks keskealine võluv daam ja sõnagi lausumata suudleb mind otse suule!" muljetas Vaher. Oskamata midagi kosta, tänas Vaher komplimendi eest ja küsis, millega ta selle ära teenis. "Vastuseks tuli, et ta ei suutnud vastu panna, sest ma meenutasin talle tema lapsepõlve salaarmastust Tarmo Urbi," sõnas Vaher.

Üldiselt peab laulja, kes oma suhtestaatuseks seab "so-so", ennast moodsaks meheks. "Facebookis müksan ja kui vastu müksatakse, siis suhtlen edasi."