46-aastane Brian kinnitas lahkuminekut esmaspäeval oma taskuhäälingus. Saate episoodis pealkirjaga "Context" selgitas Brian ka eelmisel nädalal ilmunud pilte Meganist ja räpparist Machine Gun Kellyst, kirjutab TMZ.

Megan Fox ja Brian Austin Green kohtusid 2004. aastal sarja "Hope and Faith" võtteplatsil. Megan oli siis 18 ja Brian 30. Megan on varasemalt öelnud, et Brian oli suhtesse astumise osas nende suure vanusevahe tõttu kahtlev.

"Ma pidin teda veenma, et ma olen vastutustundlikum ja arukam ning suudan pakkuda rohkemat kui vaid seda, et olen 18," ütles Megan.

Megan ja Brian kihlusid 2006. aastal, kuid novembris 2009 lõpetasid selle.

Aga nad ei olnud valmis üksteisest loobuma ning nad abiellusid 24. juunil 2010. Pidu toimus Four Seasons kuurordis sõprade ja pere ringis.

"Transformerite" näitlejanna Megan andis lahutuse sisse 21. augustil 2015, mõned päevad pärast seda, kui paar andis teada, et nad on lahus.

2016. aasta alguses olid nad taas koos, sest Megan oli kolmandat korda rase.

2019. aasta augustis andis Megan kohtule avalduse nende lahutus tühistada. Aga 2020. aasta mais andis paar taas teada, et nad on lahku läinud.

Meganil ja Brianil on koos kolm poega: Noah Shannon Green (sündinud 2012), Bodhi Ransom Green (2014) ja Journey River Green (2016). Peale selle on Megan ka kasuemaks Briani eelmisest suhtest saadud pojale Kassiusele (sündinud 2002).

Kuulduste kohaselt on 34-aastane Megan nüüd koos räppari Machine Gun Kellyga, kelle pärisnimi on Colson Baker. MGK-l oli eelmisel aastal riid Eminemiga, kui noorem räppar tegi Eminemi tütre kohta solvavaid märkuseid, millele Eminem vastas tugevate räpiriimidega.