Ind isiklike ilukeedistega kätt proovida tabas 43-aastast naist eelmisel aastal, mil ta sattus lugema raamatuid ja kirjatükke, kus õpetati kosmeetikume valmistama, kirjutab Naisteleht.

"Eeterlikest õlidest olen ma nagunii vaimustuses ja tihtipeale tupsutan isegi parfüümi asemel neid endale kaenla alla ja muudesse strateegilistesse punktidesse," räägib Merca.

Kreeme keedab ta tavalises roostevabast terasest potis.
"Tegelikult sõna "keetma" on siinkohal veidi vale. Kreem ei valmi nimelt podinal keedes - üles on vaja sulatada lihtsalt mõned koostisosad, näiteks kookosrasv ja mesilasvaha," ütleb Merca ja seletab, et tähtsaim on kreemi pidevalt segada.

Tänaseks on Jäägeri "sortimendis" lisaks kreemidele ka omavalmistatud näoveed, dusigeelid ja isegi hambapastalaadne asi.

Mis aga pani Merca ise kreeme valmistama?
Säilitusained, mida poelettidel olevad tooted ohtralt sisaldavad.
"Üks asi, mida tasub jälgida, on säilivusaeg. Kui see on kuskil aasta, siis võib tootele anda põhimõttelise heakskiidu. Kui aga pikem, siis mina püüan selle asja tarvitamisest küll kõrvale hiilida."