Saate «Tantsud tähtedega» üks kohtunikke, Revalia Tantsukooli juht ja õpetaja Merle Klandorf (58) ning Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf (56) võivad lõppenud aastaga igati rahule jääda. Nende vanem tütar Helen (36) tõi 2. novembril ilmale imearmsa tüdruku, kes sai nimeks Sarabeth.

«Minu jaoks on see suur rõõm. Ootasime tema sündi kaheksa pikka aastat,» sõnab Merle. Vanaemaks olemist on ta siiski saanud praktiseerida juba kaks aastat – 3. detsembril tähistas oma teist sünnipäeva nende noorema tütre, Kanal 2 avalike suhete juhi Heili poeg Marcell.
«Lastelaste sünd on minu elus uus lehekülg,» seletab Merle. «Kuni Marcelli sünnini olin töösse mattunud, siis kõik muutus. Nüüd on põhjus, suurepärane võimalus olla poisiga kodus. Kui Heili on päeval tööl, hoian mina last. Ma tõesti väga naudin seda ja lastelaste hoidmine on minu jaoks üksnes rõõm.»
Jõulud veetsid Klandorfid Merle ja Kalle tantsuõpetajast tütre Heleni ja tema abikaasa, Mandatum Life Insurance Baltic SE juhatuse liikme Erkki kodus. «Et väike tüdruk on veel liiga väike, siis läksime kõik neile külla. Olime kogu oma suure perega seal. Olgu öeldud, et Erkki on suurepärane kokk!» kiidab Merle.