Kuna ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivaku (32) ja tema elukaaslase Hannes Praksi (37) pere uue ilmakodaniku sünniaeg läheneb, võtab Merle ametis teatepulga üle stilist ja ajakirja senine moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe (30).

 Merle eestvedamisel ilmub veel ajakirja märtsinumber, Ester Kannelmäe tervitab lugejaid uues rollis aprillinumbris.

«Jõudsime Merle Liivakuga ühisele äratundmisele, et tema ülesanded võiks üle võtta inimene, kes tunneb hästi valdkonda ning ka Anne & Stiili hingeelu,» sõnab Ajakirjade Kirjastuse tegevjuht Mart Luik. «Ester Kannelmäe on seni silma paistnud eelkõige moeeksperdina, aga ta on ka ühiskondlikke trende hästi tunnetav andekas kirjutaja, mis on antud ameti juures oluliseks eelduseks.»

Merle lisab omalt poolt, et Ester saab kindlasti suurepäraselt hakkama. «Ta on olnud alati palju rohkemat kui ajakirja moe- ja ilutoimetaja,» kinnitab Merle. «Osales ta ju Anne & Stiili kontseptsiooni väljatöötamisel ja on olnud alati oma teravmeelsete ideedega abiks ajakirja tegemisel.»

Ester on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia. Enam kui seitse aastat on ta teinud stilistina kaastöid suurimatele naisteajakirjadele, katsetanud kostüümikunstnikuna, stiliseerinud tuntud inimesi, andnud moe-alaseid loenguid EKAs ja organiseerinud kooli moeshow’sid.