Läinud reedel külastasid Merle Parts (40) ja Indrek Luukas (40) Kroonika seksikate pidu. Paar hoidis omaette ja ilmselgelt nauditi teineteise seltskonda. Tõsi, fotokaameraid ei pidanud härra Luukas oma suurimateks sõpradeks...

Mõni aeg tagasi kirjutas Kroonika, et Indrek Luukas on enesele lõpuks väärilise iluduse leidnud, kelleks on kuulus kohtunik Merle Parts. Nõnda olevat pajatanud Tallinna klubiringkond…

Kahtlus, et vallaline miljardär on soojas suhtes Merle Partsiga, sai hoogu, kui kõnealused käisid kahekesi klubis Bonnie & Clyde pidutsemas ja pealtnägijate sõnul hoidsid teineteisel armsalt käest kinni.

«See, et kahekesi sinna edasi sattusime pärast üht üritust, on üks suur juhus,» selgitas Merle tol ajal.

Väidetakse, et ööklubihunt Luukase ja Partsi tunded lahvatasid suvel, kui naine sõitis Luukasele tema Hispaania villasse külla.

«Abikaasaga koos!» rõhutas tol ajal Merle. «Tema on meie perekonnatuttav, mu abikaasa hea sõber.»

Ka täna rõhutab Merle Parts Publikule: "Elan Nõmmel oma abikaasa ja kolme lapsega. Indrek Luukas on meie hea peretuttav, sõber ja sage külaline."

"Olen Indrekuga väljas käinud ja käin ka edaspidi, selles ei ole midagi taunimisväärset," selgitab kaunis kohtunik.

Indrek Luukas sõnab Publikule, et tema oma sõprust Partsiga kommenteerida ei kavatse.

Merle Partsil on ka etteheiteid pressile, sest täna kirjutas ajakiri Naised justkui oleks Parts käinud iluoperatsioonil ja naisel olla palju keerulisi meessuhteid.

"Ajakirjandus ei ole sõda, kus kõik vahendid on lubatud. Väljamõeldiste levitamine ostjaskonna suurendamise eesmärgil on ebaeetiline. Sõnad on relv ja relva käsitleja peab relva kasutamise eest vastutama."