Kuigi siiani on kadunud suurärimehe Aadu Luukase poeg Indrek (43) ja skandaalse ärimehe Priit Tikerpe kohtunikust kaasa Merle Parts (44) nimetanud teineteist vaid sõpradeks, leidis läinud nädalal lõpuks kinnitust ka nende kuum suhe.

Nimelt torkas paar silma romantilisel puhkusereisil Tais, kus nad käsikäes Phuketi Patongi linnaosas ringi jalutasid. Hiljem suundusid nad sealsamas ühte välikohvikusse kehakinnitust võtma. «Oli näha, et nad on vägagi armunud ja kindlasti suhtes,» kinnitab paari omavahelist «keemiat» tunnistanud allikas, käsi südamel. Reisiaja sisse jäi ka Merle 44. sünnipäev möödunud laupäeval, mida paarike meeleolukalt tähistas.

Kõlakaid, et ühe ihaldatuima poissmehe Indreku ja abielunaise Merle vahel on midagi enamat kui sõprus, hakkas kostma sügisel 2008. Neid nähti klubis Bonnie & Clyde kahekesi pidutsemas ja teineteisel armsalt käest kinni hoidmas. Merle selgitas siis, et koos pildile jäämine oli suur juhus! Väidetavalt said Merle ja Indreku tunded alguse mainitud aasta suvel, kui Merle oma abikaasaga Luukasele tema Hispaania villasse külla sõitis. Veel aasta pärast Hispaania reisi kummutas naine kõik jutud oletatava suhtest ja rõhutas, et teda seob Indrekuga vaid sõprus. Sama sõnasid Merle ja Indrek ka kahe aasta eest Kroonika seksikate peol, kus nad fotograafile poseerides siivsalt teineteisest eemal seisid.