Kroonika eelmisesse numbrisse läks sisse eksitav viga, kui kirjutasime, et tuntud kohtunik Merle Parts (44) viibis puhkusereisil koos kadunud suurärimehe Aadu Luukase poja Indrek Luukasega (43). Tegelikult puhkas Merle Parts oma abikaasa Priit Tikerpega (41).

Tunnistame, et Kroonika 28. novembri numbris ilmus ebaõige informatsioon, nagu oleks Indrek Luukas viibinud üle-eelmisel nädalal romantilisel puhkusereisil Tais koos kohtunik Merle Partsiga. Tegelikkuses ei viibinud Indrek Luukas sel ajal Tais ega olnud koos Merle Partsiga. Ajakiri Kroonika vabandab kõigi asjaosaliste ees.

Merle Parts ja Priit Tikerpe, keda peeti meeste teatava sarnasuse tõttu hoopis abikaasade ühiseks sõbraks Indrek Luukaseks, torkasid silma Phuketi Patongi linnaosas. Hiljem suundusid abikaasad sealsamas ühte välikohvikusse kehakinnitust võtma. Reisiaja sisse jäi ka Merle Partsi 44. sünnipäev ülemöödunud laupäeval, mida abikaasad puhkusel tähistasid.

Kroonika kahetseb siiralt oma eksimust ja vabandab veel kord nii Merle Partsi, Priit Tikerpe, Indrek Luukase kui ka nende lähedaste ees, kellele eksitav informatsioon meelehärmi tekitas.