Lauljatar Merlyn Uusküla naasis just puhkusereisilt ning istus õhinal autosse, et ruttu koju sõita, kuid pidi selle asemel hoopis politseiga silmitsi seisma. Nimelt tuli Merlynil oma reisikohver tagaistmele panna, kuna pagasiruumi täitsid ta reisikaaslase kohvrid ning momendil, kui Merlyn ise samuti tagaistmel olles sõidu ajal autos ringi loksuvat kohvrit kohendada üritas ja seetõttu turvavöö korraks lahti tegi, peatas patrull auto kinni ja ähvardas Merlynit rahatrahviga.

Lauljatar oli hämmingus ega mõistnud, kuidas politsei temaga nii käituda võis. "Vabandasin olukorra eest ja ütlesin, et tunnistan rikkumist ja soovin saada suulist hoiatust. Seepeale kosteti, et see on väärteo menetlus ja tuleb rahatrahv. Ja kuulake nüüd — 200 EUR selle eest, et tagaistmel on korraks turvavöö lahti?" kirjutas ta on Facebooki lehel.

Eile sai lauljanna trahvisaaga oma lõpu: "Täna saabus siis minu trahvisaaga otsus, milleks on 60EUR. Sellegipoolest on see liiga suur trahv, kuna see oli esmane rikkumine ja tagareisija, mitte autojuht. Aga õnneks panin ma juba endapoolt valitud riigikogu liikmele südamele võtta päevakorda hetkel kehtivad politsei trahvide määrad ja nende kooskõlastamine Eesti keskmiste sisstulekutega, kuna need asjad on väga nihkes omavahel. Samamoodi ka parkimistasud Tallinna linnas, aga sellest räägime mõni teine kord," kirjutas Uusküla sotsiaalmeedias.

Lõpp kena, kõik hea.