Muusik Rainer Olbri, tuntud ka kui Metsakutsu, rääkis "Õhtu!" saates, et endale üllatuseks on ta rutiini inimene ja elu karantiini ajal talle täitsa sobib.

"Käin koertega jalutamas ja hommikuti jooksmas," rääkis Olbri tegevustest, millega ta eriolukorra ajal tegeleb. "Karantiinis olles on väga oluline rutiine säilitada. Ei lase neid lappesse. Kui lõunasöök on töö ajal iga päev olnud kell üks, siis jätkad seda ka kodus olles."

Metsakutsu avaldas ka uue loo "Ebakindluse kuningad", mis mõnevõrra üllatuslikul ei ole karantiini ajal tehtud.

"Kuidagi sattus niimoodi. Lugu oli tegelikult poolteist või kaks kuud tagasi valmis. Kui see välja tuli ja kogu see asi pihta hakkas, siis mul oli isegi natuke hirm, et kuidas see nii täpselt sattus," ütles muusik.

Küll aga pidi muusik ümber tegema muusikavideo filmimise plaanid. Alguses oli plaan sõpradega linna peale filmima minna, aga nüüd tehti see Metsakutsu korteris.

Laul räägib tõsisel teemal ehk vaimsest tervisest. See on nüüd koroonaepideemia ajal eriti oluline. Selleks, et anda oma panus vaimse tervise parandamiseks, soovitab Metsakutsu oma muusikavideo alguses minna kõigil peaasi.ee lehele, et sealt saada abi ja nõuandeid, kuidas hakkama saada.

"Kogu see laulu teemaatika, ebakindlus ja vaimne tervis, ma olen ise põhimõtteliselt terve oma elu sellega maadelnud. Kes ei oleks? Eriti kunstiinimesed. Ma olen eriti palju selliseid enesehaletsuse lugusid kirjutanud, aga ma hakkasin mõtlema, et need inimesed, kes neid kuulavad, ei saa tegelikult mitte mingisuguseid lahendusi sellest. Siis ma mõtlesingi, et võiks olla mingi viide ja lahendus sellele asjale. Ma otsisin internetist ja leidsin MTÜ Peaasi. Küsisin nendelt luba ja paningi selle sinna algusesse," selgitas Metsakutsu.

"Ebakindluse kuningad" ei ole muusiku sõnul konkreetselt kirjutatud praegu eksisteerivat mustast perioodist oma elus, küll aga ütles ta, et käis veel eelmine aasta psühholoogi juures.

"On tegelikult ju olnud sügavamad augud ja lihtsamad ajad. Eelmisel aastal lõpetasin … ma tegelikult käisin küll psühholoogi juures rääkimas. Peale 2016. aastat oli natuke keerulisem periood loomingu kontekstis," ütles ta.