17. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuva Eesti muusika suurima auhinnagala A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011 kontserdil üllatavad Metsatöll ja Zetod etnoshowga. Lavale tuuakse nii saun kui rahvalik külapidu.

Mõlemad artistid on nomineeritud ka auhinnakategooriates: Metsatöll Aasta Ansambli, Aasta Albumi ja Aasta Metalartisti kategooriates ning Zetod Aasta Etno/Folkartisti kategoorias.

Metsatölli liidri Marko Atso sõnul mõlkus bändil sauna ja esinemislava ühendamine meeles juba kolm-neli aastat. “Kui korraldajad pakkusid välja idee tehnilise lahenduse, siis oli asi kohe ka otsustatud,” lisas Atso.

Zetode eestlaulja ja kitarrist Jalmar Vabarna kommenteeris: “Meie lisame lauluga “Lätsi sanna” eesti kangeima bändi Metsatölli saunaskäigule folgilikku peomeeleolu lõbusust. Peaks saama vahva rahvalik muusikaleil,” ütles Zetode ninamees.

Eelmisel nädalal lõppes A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011 žürii too, mis järjestas nominendid 14 kategoorias. Auhindade 15. kategooria - Panus Eesti Muusikasse võitja, selgub muusikaauhindade taga seisva Eesti Fonogrammitootjate Ühingu liikmete otsusega, mis kuulutatakse välja auhinnatseremoonial.

Suurejoonelist galakontserti 17. veebruaril Nokia Kontserdimajas juhivad Maarja-Liis Ilus ja Tanel Padar. Laval esinevad Ott Lepland, Lenna, Koit Toome, The Sun, Ultima Thule, Metsatöll, Zetod jt. Esmakordselt astub külalisesinejana eesti publiku ette skandinaavia juhtivamaid rokkbände Sunrise Avenue.

Showle müüakse piiratud arv pileteid neile, kes tahavad eksklusiivset galat kohapeal jälgida. Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros hinnaga 12,50-20 EUR.

Lisainfo:

Reno Hekkonens, A. Le Coq Eesti Muusikaauhinnad 2011 avalike suhete juht