Pühendunud pereema ANGELINA JOLIE räägib oma pöörasest minevikust ja «erakordsest» partnerist Brad Pittist, tänu kellele on ta taas valmis sünnitama — seekord kaksikud!

Oli aeg, kui Angelina Jolie (32) oli «metsik laps» — ta tarvitas narkootikume, mängis nugadega ja ning seksis nii meeste kui ka naistega. «Olin äärmiselt üleannetu ja harrastasin sadomaso-elustiili,» on ta öelnud. Nüüd sööb Angelina oma sõnu. Ta väidab, et on seksinud vaid nelja mehega, kellest kolm on tema abikaasad: Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton ja Brad Pitt — neljas mees jääb ainult Angelina teada. Kunagi räägiti palju Angelina võimalikust intiimsuhtest oma vennaga. Teatas ta ju Oscarit vastu võttes: «Ma olen oma venda praegu nii armunud.» Intiimsuhtele ta oma sõnul ei vihjanud: «Avalikkus kaotas mõistuse. Ma pole kunagi vihjanud, et me seksime. Inimesed tõlgendasid seda nii, ja see näitab, et nad on haigemad, kui ma arvasin. Ma räägin otsekoheselt. Kui ma ütlen, et olen oma venda armunud, siis ma olen aus.»
Angelina on rääkinud ka, et minevikus oli tal kombeks oma eluruumide seintele kinnitada pornopilte.
«Tundsin, et olen tohutult provokatiivne,» räägib ta. «Inimesed on kogu aeg arvanud, et ma olen pisut metsik. Ilmselt nad poleks tahtnud, et minust saaks kellegi ema.»
Ka narkootikumid pole Angelinale võõrad. «Olen tarvitanud kokaiini, heroiini, ecstasy’t, LSD-d — kõike,» räägib ta. «Marihuaana oli kõige hullem. Ma hakkasin tobedalt itsitama ja ma vihkasin seda. Mäletan, et võtsin kord LSD-d ja läksin Disneylandi. Hakkasin mõtlema Miki-Hiirest kui lühikesest keskealisest mehest, kes vihkab elu. Uimastid on ohtlikud, kui sa ei võta neid positiivselt meelestatuna. Ma loobusin neist kaua aega tagasi.»

Kauge minevik Tänapäeval on see kõik kauge minevik. «Ma ei tarvita narkootikume. Ma ei sõida tahtlikult mootorrattaga ilma kiivrita. Ma olen alati tähelepanelik,» räägib ta. «Ma olen elanud julget elu, ja tänu sellele võin ma emana õnnelik olla.»
Angelina šokeerivad paljastused pole aga põhjustanud nii palju vastukaja kui kuuldused tema ja Brad Pitti «lagunevast» suhtest. Ka Angelina kehakaal on pidevalt kõigil hambus. Isegi tema ihuarst Jason Rothbart, kes aitas tütrel Shiloh’l ilmale tulla, soovitas tal enne seekordset rasedaks jäämist toitumisplaan üle vaadata.
Angelina väidab, et ta pole kunagi nii õnnelik olnud kui praegu. «Me Bradiga armastame vaielda,» räägib ta. «Aga ta peab mulle ikka ja jälle meelde tuletama, et see on kõigest vaidlus.» Ja kaalulangus? «Mul pole selle vastu midagi, kui inimesed ütlevad, et liigne kõhnumine pole hea,» ütleb ta. «Aga enne kui nad kedagi liiga kõhnaks nimetama hakkavad, võiksid nad vaadata, mis temaga viimasel ajal on juhtunud. Nad ei arvesta, et sünnitus, rinnaga toitmine ja lein võivad kehakaalu mõjutada.»

Elu raskeim aeg Angelina jaoks on ema Marcheline Bertrandi kaotuse juures kõige kurvem see, et ema ei saanud olla vanaema. «Ta oli nii noor. Ma näen temast palju vanemaid vanavanemaid ja leian, et see on nii ebaõiglane, et talle seda ei lubatud.»
Õnneks oli Angelina kõrval sel raskel eluperioodil Brad. «Ema surm oli üks kõige hullemaid päevi mu elus,» räägib ta. «Brad aitas mind kõiges: ta leidis koha, kus ema kremeerida, ta rääkis põetajatega. Brad paneb mind ikka veel rääkima asjadest, mis ema juures nii erilised olid. Ma tunnen, et mu elus on keegi, kes suudab mu lastele rääkida, kes nende vanaema oli.»
Bradi tugevat õlga oli tunda ka matusel. «Pärast matust tõi Brad kõik inimesed meie poole ja esitas ema kohta küsimusi. Tema põhiteema oli armastus ja õnn, mida me kogesime. Brad on erakordne mees.»

Perekond ja seks Angelina tunnistab, et kasvava pisipere kõrvalt on raske leida aega kahekesiolemiseks. «Intiimtasandil pole kõik enam endine,» pihib ta. «Sa oled omadega nii läbi, et varised õhtul voodisse. Aga ma olen väga õnnelik naine. Brad on nii romantiline. Ja me räägime oma tunnetest põhjalikult.»
Lapsehoidjad on Bradil ja Angelinal loomulikult olemas, kuid põhiliselt tegelevad nad oma lastega ise. Nad lihtsalt on Maddoxile, Zaharale, Paxile ja Shiloh’le jäägitult pühendunud. «Iga lapsevanem kardab, et lapsega võib midagi juhtuda,» ütleb Angelina. «Mitte et ma kedagi umbusaldaksin. Ma lihtsalt ei kõnni ringi, uskudes lapsehoidjasse täielikult ning usaldades teda jäägitult.»

Tüütud fotograafid Kõikjal, kus Brad ja Angelina oma perega liiguvad, saadab neid fotograafide parv. Angelina lepib sellega kui paratamatusega. «Olen otsustanud, et see ei tohi muuta mu elu,» ütleb ta. «Ma lihtsalt planeerin oma puhkuseid paremini, et säiliks mingi elukvaliteet ja privaatsus. Me ei lase ennast segada. Ainult siis on raske, kui lapsed tahavad kuhugi minna ja midagi näha. Nii paljud inimesed on pakkunud, et võivad mu lapsed viia Disneylandi ja muudesse kohtadesse, kuhu ma neid ise viia ei saa. Aga me püüame ikkagi kõigis neis kohtades käia. Maailmas on hullemaid probleeme, meil pole häda midagi.»

Maailmarändurid Reisimist Bradi ja Angelina pisipere õnneks naudib. Paaril on reisidel suure perega toimetulemiseks oma nipp — nad püüavad võimalikult vähe asju kaasa võtta. «Meil on nii, et ühes kohas on meil kaasas videomängud, aga teistes kohtades meil videomänge ei ole. Mõnes teises kohas on meil jälle bassein ja seal on lõbus,» räägib ta. «Kui me Kambodžasse läheme, siis me naljatame Maddoxiga, et võtame kingad jalast ära ja kõnnime kividel. Kunagi oli aeg, kui ta hakkas virisema isegi selliste väikeste asjade pärast. Mina aga ütlesin talle, et Kambodžas kõnnivad kõik paljajalu — nii saavad nad endale vastupidavad Kambodža jalad. Arvan, et väikestele lastele on võimalik maailma erinevusi tutvustada nii, et need ei tundu ebamugavad ega imelikud, vaid hoopis toredad ja lõbusad. Nii et neil paistab olevat lõbus.»
Pereelu sujub niisiis suurepäraselt, kuid kas Brad ja Angelina on valmis kunagi jälle koos kaamerate ette astuma? Tutvusid nad ju filmi Mr. And Mrs. Smith võtetel. «Kes siis meie lapsi hoiaks?» naerab Angelina.