Aprillis Tallinnas esinev lembelaulik Michael Buble räägib oma esimesest abieluaastast ja sellest, et ta pole mingi oivik – pigem badass, nagu Sinatra.

Argentina seebistaar Luisana Loreley Lopilato (24) sai Kanada südametemurdja Michael Buble (36) naiseks möödunud kevadel. Miljonite lemmik teeb oma esimese abieluaasta kogemustest kena kokkuvõtte.

Kas sulle meeldib oma naisele kingitusi teha?

Luisanat ei tõmba säravad asjad, ta oleks õnnelikum ilusa kirja kui kingade üle. Kuigi ma kingiksin talle kingad ka.

Mida ta arvaks Michael Buble kalendrist?

Püha jumal, ei! Ma saan aru, et sellise kauba järele on nõudlus, aga mulle ei ole see eriti mugav. Ma tean, et Cliff Richardki teeb neid kalendreid ikka veel. Kui ma näeksin 40aastaselt sama hea välja kui tema praegu, oleksin õnnelik. Aga mulle ei meeldi näha oma nägu kalendrist vastu vaatamas.

{poolik}

Mida su naine sinu naisfännidest arvab?

Sama, mis mina tema meesfännidest. Me mõlemad arvame, et see on naljakas. Me vaatame teineteisele hommikul otsa ja ütleme: «Kui nad vaid meid praegu näeksid!»

Kuidas teineteisest eemal olemine teile mõjub?

Pean ütlema, et iChat on maailma parim leiutis. Panen hotellis arvuti tööle, tema enda oma kodus, ja me räägime ja võib-olla vaatame koos filmi. Hommikul ütlen talle: «Ma pean nüüd tööle minema, armastan sind, räägime hiljem.»

Sa olid vanasti tuntud kui naistemees.

Jah, aga asi oli vist ebakindluses. Pooltega naistest, kellega ma koos olin, tahtsin ma ainult tõestada, et olen piisavalt mehelik ja cool. Ma armastan naisi – mulle meeldib, kuidas nad välja näevad ja lõhnavad – aga ma jahtisin neid valedel põhjustel. Luisana teab minu minevikust kõike, aga ma hakkasin oma probleemidega tegelema juba enne, kui kohtasin teda. Sest minust oli saamas rikas üksildane mees.

Oled rääkinud, et tahad lapsi. Kuidas selle plaaniga nüüd on?

Me tahaksime väga perekonda, aga minu naine on noor ja elujõuline tüdruk, kel on suurepärane karjäär ja ma tahan, et ta saaks veel elu nautida. Kui ta on lasteks küps, olen ma käsi.

Milliseid nõudmisi sa oma kontsertide korraldajatele esitad?

Kohaliku hokimeeskonna litter, kui seda on võimalik saada, pluss valgeid käterätikuid ja vett. Ma ei sa aru, miks on vaja nõuda iga viimset kui asja siin päikese all.

Kuidas sa end vormis hoiad?

Ma jooksen ja mängin palju tennist, ja ma püüan hästi süüa. Ma ei ole nii heas vormis, kui tahaksin olla ja unistan trimmis kõhulihastest, kuid ma pole kindel, kas mul on selleks vajalikud geenid olemas.

Milles inimesed sind vääriti mõistavad?

Inimesed arvavad, et ma olen mingi oivik. Ma pole üldse selline. Nad mõtlevad, et kui ma magusaid laule laulan, olen ise ka üks paipoiss. Sinatra laulis magusaid laule, aga ise oli badass.

Mis sind hirmutab?

Läbikukkumine. Mind ei huvita, palju ma plaate müün, laulja on ikka nii hea, kui oli tema viimane album ja kontsert. Aga edu kardan ma ka, sest see kasvab aina suuremaks ja ma kaotan oma privaatsuse. Tundub, et fotograafid luuravad kõikjal. Kui olen kodus, tõmban õhtul kardinad ette. Ma pole tavaline mees, kes võib aluspesus ringi kõndida. Sellest on kahju.

.