Michael on küll kunagi öelnud, et lapsed said alguse katseklaasis, kuid seemnerakud on pärit temalt, kirjutab News Of The World. Debbie sõnul mees valetas.

Juba aastaid on arutletud, et kuidas saavad algupäraselt tõmmunahalise Michaeli lapsed, 12aastane Prince ja 11aastane Paris, olla nii heledat verd. Loogiline seletus küsimusele olekski see, et neis pole grammigi Jacksoni geene.

"Michael oli just lahutanud, üksik ja soovis väga lapsi. Ütlesin, et võin talle lapse sünnitada. Pakkusin selleks oma keha ja emakat - see oli kingitus. Tegin seda, et Michael õnnelik oleks. Sain sellest tasu ja jätkasin oma elu. Tean, et ma ei soovi oma lapsi näha ja neid oma ellu," rääkis Debbie Rowe väljaandele.

Michael Jackson ja Debbie Rowe abiellusid aastal 1996. Liit kestis kolm aastat, mille jooksul abielupaar kordagi ei seksinud. Pärast teise lapse sündi toimus lahutus. Debbie kirjutas Michaeli soovil alla ka salajasele lepingule.

"Läksin toimetusse - just nii nad haiglat kutsusid. Kõik oli väga tehniline. Sama, mis hobuse või lehma viljastamine," avameelitseb Rowe täna.Sperma oli ema sõnul pärit anonüümselt doonorilt, mitte Michaelilt.
"Michael soovis näidata, et oleme perekond. Ometi ei elanud me kunagi koos kui abielupaar - me ei seksinud kordagi."

Vaatamata veidrale suhtele on Debbie kindel, et pedofiiliaskandaal, millesse Jackson kisti, on suur väljamõeldis.
"Ma ei usu ühtegi süüdistust, et ta on pedofiil või homoseksuaal."